Pranje i opšivanje tepiha, itisona i ostalih tekstilnih podnih obloga

Mašinsko pranje tepiha i ostalih tekstilnih podnih obloga u zavisnosti od situacije i želje klijenta obavljamo na licu mesta ili u našem servisu. Vaše tepihe i itisone koje čistimo u našem servisu sušimo u našoj specijalnoj komori za sušenje i isporučujemo potpuno suve bez obzira na godišnje doba u najkraćem mogućem roku. Pranje se obavlja mašinski, rotacionim kao i valjkastim četkama uz dubinsko usisavanje istih i ispiranje ekstrakcionim mašinama. Radi se o hemijskom pranju tepiha pri čemu se ne kvasi potka tepiha. Mašine za rad su Američke marke ADVANCE, uz upotrebu kompresora za polusuvu penu. Pri radu koristimo hemikalije ECOLAB SAPUR FLUSSING.

Pored pranja Vaše tepihe gde su ivice oštećene ili iskrzane uspešno opšivamo i vraćamo u prvobitno stanje, takođe vaše tepihe i staze možemo skratiti i opšiti po vasoj želji. Ako je vaš tepih ručne izrade radimo opšivanje sa ojačanjem, to podrazumeva da se na potku nalepi traka koja garantuje da se tepih neće parati. Ukoliko su Vam rese na tepisima oštećene, zamenjujemo ih novim, u zavisnosti od vrste tepiha imamo svilene, pamučne i končane, dužinu određujete po Vašoj želji.

Čišćenje i održavanje mebl štofa na nameštaju i sedištima u salama

Uspešno čistimo i održavamo mebl štof na nameštaju ili sedištima u bioskopskim, pozorišnim, kongresnim i drugim salama. Dubinsko pranje sa šamponiranjem odnosno ekstrahovanjem mebl štofa obavljamo mašinama WAP, hemikalijama ECOLAB SAPUR DUO.

Čišćenje i održavanje mebl štofa na nameštaju i sedištima u salama

Uspešno čistimo i održavamo mebl štof na nameštaju ili sedištima u bioskopskim, pozorišnim, kongresnim i drugim salama. Dubinsko pranje sa šamponiranjem odnosno ekstrahovanjem mebl štofa obavljamo mašinama WAP, hemikalijama ECOLAB SAPUR DUO.

Čišćenje i održavanje PVC podnih obloga

Veoma uspešno čistimo, poliramo i održavamo PVC, vinas ili bilo koje druge plastične podne obloge u obdaništima, fiskulturnim salama, bolnicama, klinikama, domovima zdravlja, zavodima i ostalim zdravstvenim ustanovama. Moćnim sredstvima za skidanje politure uklanjamo i najdeblje naslage predhodnih premaza. Zaštitnim premazima formiramo veoma elastičan sloj koji podnu oblogu odvaja od budućih nečistoća (prašina, prosute tečnosti, žvakaće gume i dr.) koje se veoma lako uklanjaju klasičnim mopsanjem. Svi polimeri koje koristimo su izuzetnog sjaja, podovima daju efekat ogledala tako da se sve nečistoće na njima mogu veoma lako ugledati i ukloniti. Sredstvima za formiranje zaštitnog sloja obezbeđujemo veoma dobru i dugotrajnu osnovu za poliranje. Sva sredstva su početno visokog sjaja i štite podove od ogrebotina i habanja. Svi polimeri koje koristimo mogu se glancati sa ultra brzim mašinama do 2500 rhp/min. Glancanjem dobijamo dugotrajnu i otpornu bazu vlažnog izgleda.

Održavanje i čišćenje poslovnih i stambenih objekata

Čišćenje celokupnog ili dela Vašeg poslovnog prostora ili stambenog objekta uz generalno čišćenje prozora, tepiha, mermera i svih drugih obloga kvartalno ili u dogovoru sa investitorom, obavićemo na način koji će omogućiti da efikasno odstranimo svu nečistoću koja se svakodnevno unosi u poslovni ili stambeni prostor. Svaki deo Vašeg prostora (spolja i iznutra) možemo da obuhvatimo našim tretmanom kao i sve delove enterijera. Našom ponudom su obuhvaćene sve higijenske potrebe tako da se Vaše obaveze svode samo na kontrolu naše usluge. Neophodna osnovna sredstva rada (usisivače, mašine za pranje podova, mašine za glancanje itd.) kao i njihov eventualan servis obezbjedujemo mi kao i potrošni materijal neophodan za svakodnevni rad naših izvršioca. Posle svakog čišćenja predvidjeli smo adekvatno sredstvo koje posle upotrebe ostavlja željeni efekat i prijatan miris u prostoru..

Čišćenje i održavanje mermera, granita, teraca

Mašinsko pranje mermera, teraco, granita i sličnih podnih obloga

Pranje podnih obloga obavlja se mašinama WIRBEL uz upotrebu filceva 3M različite tvrdoće zavisno od zaprljanosti i vrste podloga uz upotrebu hemikalije MURJL SG 78 ili BENDUROL FORTE. Po obavljenom sušenju radi se neutralizacija i pristupa se zaštiti poda akrilnom hemikalijom TUKLAR METALIC i GEMSTAR LASER a za medicinske podove TUKLAR MEDICAL. Zaštita se nanosi u tri sloja i po obavljenom sušenju ista površina glanca se mašinom sa 2000rpm.

Brušenje mermera, teraco, granita i sličnih podnih obloga

Brušenje se obavlja sa profesionalnim mašinama uz upotrebu dijamantskih i dijakeramičkih alata 3M. Radi se 12 operacija do fabričke politure. Radi se o vodenom brušenju te je isključena pojava prašine. Ovo je najkvalitetniji način obrade kamenih podnih obloga. Podovi dobijaju savršen sjaj i ravnoću ogledala. Prednost kod vodenog brušenja je veoma visok kvalitet i mogućnost trajne impregnacije podova. Politura je izuzetno postojana.

Kristalizacija mermera, granita i teraca

Radi se o najnovijoj TWISTER tehnologiji kristalizacije u tri operacije uz upotrebu NEOMAT FORTE hemikalije. Ovom operacijom dobija se sjajan pod, otporan na habanje uz lako održavanje. Kristalizacija povećava sjaj i smaljuje klizavost.

Silikonska zaštita kamena, mermera, granita.

Radi se sa hemikalijama BELLINZONI (Italija). Nanošenjem ove zaštite dobija se zaštita od upijanja vode, ulja ili sličnih tečnosti.

Peskarenje - čišćenje grafita sa kamenih fasada

Mašinsko pranje fasada – veštački kamen, štokovanje fasade, mermerne i slično uz upotrebu mašina pod visokim pritiskom i hemikalijama ECOBAL. Pranje staklenih površina. Remont mašina i profesionalnih usisivača.

Klijenti:

Rezervacije

Google mapa

Kontakt podaci

Bože Baucala 29A
11000, Beograd
Srbija

Telefon: +381(64)3871-094

Email: ekosservis@gmail.com

Simple Marker