Čišćenje i održavanje mermera, granita, teraca

Mašinsko pranje mermera, teraco, granita i sličnih podnih obloga

Pranje podnih obloga obavlja se mašinama WIRBEL uz upotrebu filceva 3M različite tvrdoće zavisno od zaprljanosti i vrste podloga uz upotrebu hemikalije MURJL SG 78 ili BENDUROL FORTE. Po obavljenom sušenju radi se neutralizacija i pristupa se zaštiti poda akrilnom hemikalijom TUKLAR METALIC i GEMSTAR LASER a za medicinske podove TUKLAR MEDICAL. Zaštita se nanosi u tri sloja i po obavljenom sušenju ista površina glanca se mašinom sa 2000rpm.

Brušenje mermera, teraco, granita i sličnih podnih obloga

Brušenje se obavlja sa profesionalnim mašinama uz upotrebu dijamantskih i dijakeramičkih alata 3M. Radi se 12 operacija do fabričke politure. Radi se o vodenom brušenju te je isključena pojava prašine. Ovo je najkvalitetniji način obrade kamenih podnih obloga. Podovi dobijaju savršen sjaj i ravnoću ogledala. Prednost kod vodenog brušenja je veoma visok kvalitet i mogućnost trajne impregnacije podova. Politura je izuzetno postojana.

Kristalizacija mermera, granita i teraca

Radi se o najnovijoj TWISTER tehnologiji kristalizacije u tri operacije uz upotrebu NEOMAT FORTE hemikalije. Ovom operacijom dobija se sjajan pod, otporan na habanje uz lako održavanje. Kristalizacija povećava sjaj i smaljuje klizavost.

Silikonska zaštita kamena, mermera, granita.

Radi se sa hemikalijama BELLINZONI (Italija). Nanošenjem ove zaštite dobija se zaštita od upijanja vode, ulja ili sličnih tečnosti.

Klijenti:

Rezervacije

Google mapa

Kontakt podaci

Bože Baucala 29A
11000, Beograd
Srbija

Telefon: +381(64)3871-094

Email: ekosservis@gmail.com

Simple Marker